Wij bellen u!

Openingstijden:
   
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Producten

UNITE BLONDA TONING SHAMPOO

UNITE BLONDA TONING SHAMPOO 8 OZ De Blonda Toning Shampoo van Unite zorgt voor perfecte koele tinten en highlights. Product omschrijving De Blonda Toning Shampoo van Unite zorgt voor perfecte koele tinten en highlights. Deze shampoo is hydraterend en het herstelt, beschermt en versterkt het haar. Het violet kleurpigment neuraliseert de gele kleurnuance in blond en grijs haar. Gebruik: - Breng aan op nat haar, inmasseren tot het gaat gaat schuimen en herhaal indien nodig. - Maximaal 60 seconden in laten werken. - Breng vervolgens Unite Blonda Daily Conditioner aan vanaf de aanzet tot in de punten.

BLONDA CONDITIONER

BLONDA CONDITIONER De Blonda Conditioner van Unite versterkt de werking van de Unite Blonda Shampoo. Product omschrijving De Blonda Daily Conditioner hydrateert en zorgt ervoor dat het haar zijn mooie heldere kleur behoudt. Deze kleur-beschermende conditioner verzorgt, verfrist en verzacht het haar zonder te verzwaren.

BOOSTA SPRAY

BOOSTA SPRAY De Boosta spray van Unite geeft body en gewichtloos volume aan het haar. Product omschrijving De Boosta spray van Unite geeft body en gewichtloos volume aan het haar. Onmisbaar wanneer je aan de slag gaat met warmte tools. De Boosta Spray verzorgt, hydrateert en geeft het haar een volume boost met een geweldige glans. Gebruik: - Aanbrengen op handdoekdroog haar, na gebruik van je favoriete Unite shampoo en conditioner. - Spray van de aanzet tot in de punten op een afstand van ongeveer 15 cm. - Föhn het haar om meer volume te creëren.

EXPANDA VOLUMIZER

EXPANDA VOLUMIZER Expanda Volume van Unite geeft de hele dag ultiem volume. Product omschrijving Expanda Volume van Unite geeft de hele dag ultiem volume. Geeft het haar een enorme volume boost en geeft controle over je styling. Zelfs fijn haar wordt getransformeerd tot volumineus haar. Gebruik: - Goed schudden voor gebruik. - Verdeel de mousse van de aanzet tot in de punten, in vochtig haar - Föhn het haar om meer volume te creëren.

BLOW & SET LOTION

BLOW & SET LOTION De Blow & Set Lotion van Unite is het ultieme product om iedere style te creëren. Product omschrijving De Blow & Set Lotion van Unite is het ultieme product om iedere style te creëren. Het geeft volume en voelt zacht aan. Deze lotion laat het haar glanzen en er voller uitzien. Gebruik: - Aanbrengen op handdoekdroog haar, na gebruik van je favoriete Unite shampoo en conditioner. - Verdeel het de lotion royaal van de aanzet tot in de punten. - Föhn het haar om meer volume en hold te creëren. Dit product is ook must bij gebruik van een curve

7 SECONDS LEAVE-IN CONDITION

7 SECONDS LEAVE-IN CONDITION De 7SECONDS Leave in Condition van Unite ontwart het haar in slechts 7 seconden. Product omschrijving De 7SECONDS Leave in Condition van Unite ontwart het haar in slechts 7 seconden. Het haar wordt gevoed, versterkt en beschermt tegen UV-stralen en thermische schade. 7SECONDS Leave In Condition is geschikt voor alle haartypes. Gebruik: - Was het haar met je favoriete Unite Shampoo en vervolg de behandeling met je favoriete Unite Conditioner - Spray ongeveer 4 tot 6 keer in handdoek droog haar. Vervolgens het haar doorkammen; niet uitspoelen. - Gebruik vervolgens je favoriete styling en finishing product.

TEXTURIZA SPRAY

TEXTURIZA SPRAY Texturiza Spray van Unite is een droge, transparante finishing spray, die ongelooflijk volume en textuur in je haar creëert. Product omschrijving Texturiza Spray van Unite is een droge, transparante finishing spray, die ongelooflijk volume en textuur in je haar creëert. Het haar blijft dag en nacht in model! Gebruik: - Goed schudden voor gebruik - Spray met 8-10 centimeter afstand in het haar op de plaatsen waar het haar textuur en volume nodig heeft

TRICKY SPRAY

TRICKY SPRAY De Tricky Spray van Unite is ideaal voor styling en accenten. Product omschrijving De Tricky Spray van Unite is ideaal voor styling en accenten. Het is een finishing spray die bestaat uit 50% wax en 50% haarspray. Gebruik: - Spray met een afstand van 6-8 centimeter in droog haar. - Gebruik door het hele haar of op bepaalde gebieden om het haar extra textuur te geven.

TRICKY SPRAY LITE

TRICKY SPRAY LITE De Tricky Spray Liite van Unite is ideaal voor styling en accenten. Product omschrijving De Tricky Spray van Unite is ideaal voor styling en accenten. Het is een finishing spray die bestaat uit 50% wax en 50% haarspray. Gebruik: - Spray met een afstand van 6-8 centimeter in droog haar. - Gebruik door het hele haar of op bepaalde gebieden om het haar extra textuur te geven.